i väntans tider

Hej alla vänner, ovänner och folk jag inte känner!

I april gjorde jag en axeloperation efter att ha haft en krånglande axel i nästan 3 år! Så jag har varit sjukskriven sen dess och rehabar för fullt. Det går sakta men säkert framåt men jag börjar bli lite otålig...

Har iallafall kunnat börja köra lite annat nu så det är skönt! Idag tog jag en löptur på morgonen och på eftermiddagen väntade ett spinningspass-sprint. SÅ jäkla jobbigt!! Det var nog det drygaste passet sen operationen! Väldigt skönt efteråt dock!

På fredag ska vi köra lite tester med teamet och på lördag ska vi cykla.

Annars då? Jo dagarna rullar på väldigt fort tycker jag. Jag och Tom åkte motorcykel till aspan nu på kvällen och tog ett dopp, riktigt skönt var det! Nu ligger vi i sängen och ska snart sova. 🙂

Här är en bild på mitt nya team! IMG_6238

No Comments Yet.

Leave a Reply