Träningsläger

gokväll!

Söndag och EM-final i fotboll. Tittar ni?

Jag har haft en kanonhelg med träning och festival. Kanske inte den bästa kombinationen men det gick bra! I fredags körde jag ett maxtest för första gången. Det var jobbigt haha. Hade inga förväntningar eftersom jag precis kommit igång mer med träningen. Nu har jag iallafall någonting att gå på och nu är det bara att träna hårt tills jag ska göra testet igen!

På kvällen mötte jag upp Sofie och Sandra och vi gick på Peace & Love festivalen. Det var riktigt roligt! På lördagsmorgon ringde klockan vid 8. Jag och pappa skulle ut och cykla landsväg med resten av teamet som är var här i stan för träningsläger. Vi samlades hemma hos Roger vid halv tio och cyklade mot Rättvik. Eftersom det här var mitt första cykelpass så cyklade jag och pappa till flottbron i Gagnef och sedan vände vi medan resten fortsatte mot Rättvik! Det kändes rätt bra i axeln så det var jätteskönt!

När vi kom hem åt vi lunch och sen tog vi en powernap i soffan. På kvällen åkte jag till Sandra och vi hade lite förfest innan vi gick ner på festivalen 😀 Kvällen blev väldigt bra!

Idag har jag bara vilat hela dagen. Jag och Tom grillade på kvällen, så gott!

Nu blir det snart sängen!

No Comments Yet.

Leave a Reply